Elokuvateatteri Kaarteen ohjelmisto 19.-28.7.2024

19.07.2024 - 28.07.2024
Alkaa 17:00 - Loppuu 20:00

Elokuvateatteri Kaarteen viikon ohjelmisto Inariviikoilla 19.-28.7.2024

Myyttinen itä –pianokonsertti Kaarteessa
Pianisti Frans Veskoniemi esittää Balakirevin Islameyn ja omia sävellyksiä.
Konsertin teokset ovat yksiä vaikeimmista ikinä pianolle kirjoitetuista sävellyksistä.
Pe 19.7. klo 18-19
Liput 10 €.

Ivalon Pelimannipäivien 50-v. juhlakonsertti Kaarteessa
Su 21.7. klo 13-15, kahvitarjoilu.
Järjestäjä Ivalon Pelimannit ry

Elämä äärioloissa: Siiri & Manu -jänisdokumentti
Su 21.7. klo 17 -jänisdokumentin ensiesitys. Ohjaaja Eija Kujansuu paikalla keskustelemassa.
Ma 22.7. klo 17
Ke 24.7. klo 17
Ikäraja S, vapaa pääsy, kesto 30 min.

INSIDE OUT - MIELEN SOPUKOISSA 2 (dub.)
Ma 22.7. klo 11 päivänäytös!
To 25.7. klo 13 päivänäytös!
La 27.7. klo 14
Su 28.7. klo 14
Ikäraja K7, liput 10 €, kesto 1 h 37 min

Myrskyluodon Maija
Ti 23.7. klo 18
Ikäraja K12, liput 10 €, kesto 2 h 44 min
Elokuvassa tekstitys suomeksi ja englanniksi! Sopii myös turisteille!

Lapin rajoilla –esitys
To 25.7. klo 17
Esitys kertoo rajavartijan työstä, kuvin ja sanoin, sekä työn luonteen muuttumisesta kolmenkymmenen vuoden ajalta.
Vapaa pääsy!

TWISTERS
Ke 24.7. klo 19
Pe 26.7. klo 18
La 27.7. klo 17
Su 28.7. klo 17
Ikäraja K?, liput 10 €, kesto n 2 h
Elokuvan ikäraja ja kesto eivät ole vielä tiedossa, ilmoitetaan myöhemmin.

Lipunmyynti alkaa 30 min ennen näytöstä. Tervetuloa!
Elokuvateatteri sijaitsee Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarteessa, Koppelontie 4.

INSIDE OUT - MIELEN SOPUKOISSA 2 (dub.)
Disneyn ja Pixarin elokuva “Inside Out - mielen sopukoissa 2” asettuu jälleen tunteiden tasapainon jo kerran löytäneen teinitytön Rileyn mieleen juuri sillä hetkellä, kun hänen päämajassaan käynnistyy suuri romutusurakka, jolla tehdään tilaa odottamattomalle yllätykselle: uusille tunteille! Ilo, Suru, Kiukku, Pelko ja Inho, jotka ovat pitkään pyörittäneet Rileyn mieltä hyvällä menestyksellä, eivät tiedä, mitä pitäisi ajatella, kun kuvioihin ilmestyvät  Ahdistus, Kateus, Ennui ja Nolous.  Elokuvan “Inside Out - mielen sopukoissa 2” on ohjannut Kelsey Mann ja tuottanut Mark Nielsen. Genre: animaatio.

TWISTERS
Tänä kesänä valkokankaille palaa eeppinen katastrofielokuva adrenaliinit nostattavana, rystyset valkaisevana ison kankaan jännityskyytinä, joka antaa suoran kosketuksen luonnon ihmeellisimpiin – ja tuhoavimpiin – voimiin.

Jurassic, Bournen ja Indiana Jones -elokuvien tuottajilta tulee Twisters, uusi versio vuoden 1996 menestyselokuvasta Twister. Ohjaajana Oscar-ehdokas Lee Isaac Ching, Minarin käsikirjoittaja-ohjaaja, ja pääosissa Golden Globe -ehdokas Daisy Edgar-Jones (Suon villi laulu, Normaaleja ihmisiä) ja Glen Powell (Anyone But You, Top Gun: Maverick) esittävät vastavoimia, jotka lyöttäytyvät yhteen ennustaakseen, ja mahdollisesti kesyttääkseen, pyörremyrskyjen suunnattoman voiman.

Edgar-Jones esittää Kate Cooperia, entistä myrskynjahtaajaa, jota piinaa musertava kohtaaminen pyörremyrskyn kanssa opiskeluaikoina, ja joka nyt opiskelee myrskymalleja turvallisesti kuvaruudulta New Yorkissa. Katen ystävä Javi houkuttelee hänet takaisin avoimille tasangoille testaamaan uutta, mullistavaa seurantajärjestelmää. Siellä Kate törmää Tyler Owensiin (Powell), hurmaavaan ja holtittomaan sosiaalisen median supertähteen, joka kukoistaa jakaessaan riehakkaalle ryhmälleen myrskynjahtausseikkailujaan – mitä vaarallisempia, sen parempia.

Myrskykauden voimistuessa ennennäkemättömät ilmiöt pääsevät valloilleen, ja Kate, Tyler ja heidän kilpailevat ryhmänsä huomaavat olevansa suoraan Oklahomaa lähestyvien myrskyjärjestelmien keskellä taistelemassa hengestään.

Twistersissä näyttelevät myös Golden Globe -ehdokas Anthony Ramos (In the Heights) Javina, sekä David Corenswet (tuleva Superman: Legacy), ja jännittävä uusi näyttelijäkaarti, mukana Brandon Perea (Nope), Sasha Lane (American Honey), Daryl McCormack (Peaky Blinders), Kiernan Shipka (Chilling Adventures of Sabrina), Nik Dodani (Atypical) ja Golden Globe -voittaja Maura Tierney (Beautiful Boy).

Twistersin tuottajina Amblin Entertainmentilta ovat Oscar-ehdokas Frank Marshall (Jurassic ja Indiana Jones -franchiset) ja Patrick Crowley  (Jurassic ja Bourne -franchiset). Käsikirjoitus Mark L. Smith, Paras elokuva -ehdokas The Revenantin käsikirjoittaja. Genre: jännitys, seikkailu, toiminta.

Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: