Lauluntekijöiden ilta Kaarteessa 4.10.2024

04.10.2024
Alkaa 18:00 - Loppuu 19:30

Liput 10 €
Ivalon koulu- ja kulttuurikeskus Kaarre
Klo 18:00 
Kesto noin 1,5h
Lämpimästi tervetuloa tunnelmoimaan!
 
Miika Leivo
 
Viisi vuotta sitten Helsingistä Ivaloon rantautunut Miika Leivo yhdistelee suuren maailman folkkia ja indietä suomalaiseen lauluntekijäperinteeseen. Meno voi olla kotimaiseen tapaan melankolista muttei lohdutonta. Syksyllä julkaistavan Nääj- debyyttialbumin ensimmäiset sinkut Vilja kasvaa sekä Tuhma kuva soivat mm. Radio Helsingissä, Radio Kalevassa sekä Pekka Laineen ohjelmassa Radio Suomessa. Levyn on tuottanut Maustetyttöjen ensimmäisen levyn tuottanut Pentti Amore ja sen julkaisee Valassaaret.
 
Katri Kittilä
 
Ivalolaistunut Katri Kittilä on tehnyt lauluja jo 20 vuoden ajan, vaikka päätyönä onkin musiikinopetus koulussa. Jokainen uusi laulu on syntyessään kuin salaisuus, jota yrittää hioa hyppysissä kuin pientä helmeä. Katri laulaa luontoa lähemmäksi arkielämää ja pohtii ihmismielen oikkuja. Lauluja syntyy aina kun on hetki aikaa hengähtää, tuijotella tuleen, poiketa polulta tai kiivetä ylös tunturiin. Kotona soittokaverina lauluja työstämässä on kumppani, muusikko Janne Lappalainen.
 
Nicholas Francett
 
Nicholas Francett on inarilainen laulaja-lauluntekijä. Hänen
suomenkielinen indiemusiikkinsa maalaa elämän tunnemaisemaa herkin ja lempein sävyin. Nicholas ammentaa inspiraatiota elämän merkityksellisistä hetkistä ja tapahtumista, jotka väreilevät niin rytmillisesti kuin tarinallisesti. Hänen musiikkinsa ei ainoastaan vangitse hetken kauneutta, vaan tarjoaa myös ikkunan syvempään itsereflektioon.
 
Print icon Tulosta sivu
Jaa tämä sivu: